Sveitsi laskettelu

Sveitsi laskettelukeskus sijaitsee Etelä-Suomessa, Hyvinkäällä, Helsinki-Tampere moottoritien varressa, ja tarjoaa kaikkiaan neljä valaistua rinnettä ja lautailurinteen.

Laskettelukeskus sijaitsee Hyvinkään Sveitsin luonnonpuiston laidalla, tarjoten upeat, luonnonrauhaisat puitteet laskettelulle ja murtomaahiihdolle alueella.

Hiihtokeskus tarjoaa kaikkiaan neljä valaistua rinnettä sekä yhden lautailuun varatun rinteen. Rinteiden korkeudet ovat 40 ja 80 metriä, ja pituudeltaan rinteet ovat 250-440 metriä.

Sveitsin hiihtokeskus pitää rinteiden kunnosta huolta mm. uudenaikaisella lumetusjärjestelmällä sekä rinnehoitokoneilla.

Lasketteluun ja lumilautailuun varattujen rinteiden lisäksi laskettelukeskus tarjoaa myös lasten pulkkamäen sekä laajan latuverkoston murtomaahiihtoon.

Latuverkosto alkaa hiihtokeskuksen paikoitusalueen takana olevalta alueelta, ja voit valita hiihdettäväksesi Sveitsin luonnonpuiston 3, 5 ja 7 kilometrin pituisista laduista, joiden lisäksi läheltä löytyvät myös Erkylän, Hyvinkään hiihtäjien majan maastoissa olevat hiihtolenkit.

Muihin palveluihin hiihtokeskuksessa kuuluvat hiihtokoulu, välinevuokraus palvelut, sekä ja välinehuolto, sekä kahvio, jossa on tilaa maksimissaan 70 asiakkaalle.

Sveitsin Hiihtokeskus
Pujottelutie 1
05880 Hyvinkää
www.sveitsinhiihtokeskus.fi

Voit tutustua hiihtokeskukseen etukäteen sen virallisten nettisivujen kautta, osoitteessa www.sveitsinhiihtokeskus.fi.


Sivuston kautta löytyy tietoa mm. rinne-, latu- ja säätiedoista, tapahtumista, aukioloajoista, kuin myös tarkat ajo-ohjeet hiihtokeskukselle.