Swiss hotelli Tallinna

Swiss hotelli Tallinna (Swissôtel) sijaitsee Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa osoitteessa Tornimae 3.

Swissôtel (www.swissotel.com) on luksushotelli joka sijaitsee aivan Tallinnan liikekeskuksen ytimessä, ja siltä on ainutlaatuiset panoramiset postikorttimaiset näkymät yli mm. Tallinnan vanhankaupungin aina Baltian merelle saakka.

Swissôtel Tallinna tarjoaa kaikenkaikkiaan 238 vierashuonetta tässä Tallinnan korkeimmassa rakennuksessa (28 kerrosta ylettyen aina 117 metrin korkeuteen), joka edustaa rakennustyyliltään modernismia.

Swiss hotelli Tallinna

KUVA: Swissôtel pilvenpiirtäjä kuvattuna Stockmann (www.stockmann.ee) tavaratalon edustalta, joka on aivan hotellin vieressä.

Hotelli tarjoaa tasokkaiden perushuoneiden lisäksi myös luksussvittejä, ja palveluihin kuuluvat hotellin omat Amrita Spa & Wellness kylpylä palvelut, 2 baaria, sekä 3 ravintolaa.

Tarjolla on myös sisäuima-allas, höyrykylpy, sauna, voimistelu studio, ja hyvinvarusteltu kuntosali.

Jos tarvitset kokoustilaa, hotelli tarjoaa useamman kokoustilan, mukaanlukien suurimman tanssisalin Virossa, käyttöösi.

Kukin vierashuone tarjoaa mm. lattiasta kattoon näköala-ikkunat, joiden kautta saat nautittua näkymistä.

Huoneista 192 on luokaltaan “Swiss Advantage” huoneita, joissa on palveluina mm. ilmainen laajakaista internet, espresso laite, mini bar, silityslaitteet, hiustenkuivaaja, ja valikoima huoneen sisäistä viihdykettä.

Parhainta luksusta tarjoavat kuitenkin hotellin 11 sviittiä ja yksi Presidentin sviitti, joissa on ainutlaatuisia etuja, kuten pääsy Executive Lounge alueelle aamiaiselle, lounaalle, ja illalliselle, ja cocktaileille.


Liikematkustajille on varattu tarjolle 34 “Swiss Executive” huonetta, joissa tilat on optimoitu mm. Concierge palvelun käyttöä silmälläpitäen ja huone oikeuttaa myös Executive Lounge alueen käyttöön, jolta löytyy erilaisia liikematkustajille suunnattuja tiloja.