Tahko lomamökit

Tahko lomamökit välitystä tarjoavat mm. Tahkorinteet ja Tahkon Keskusvaraamo.

Tahkorinteet
tahko.com

Tahko.com on Tahkorinteiden laskettelukeskuksen virallinen internet sivusto, ja tarjoaa tietoja alueen palveluista eri yrityksiltä, mukaanlukien Tahkon mökit ja huoneistot.

Sen valikoima vaihtelee, sen perusteella, haetko tietoja kesäkauden vai talvikauden majoitusta varten, sillä kaikki alueen lomamökit eivät ole ympärivuotisessa käytössä.

Tahkon Keskusvaraamo
nettivaraamo.tahko.com

Tahkon Keskusvaraamo on Tahko.com sivuston sisarpalvelu, joka tarjoaa keskusvaraamopalvelut alueen lomamökki yrityksille, jotka osallistuvat tähän palveluun.

Keskusvaraamo on ollut yksi alueen suosituimpia varauspalveluja jo yli 20 vuoden ajan, noin 50,000 asiakkaan voimin.

Kun viimeksi tarkistin palvelun, sen tietokannassa oli erilaisia majoitusvaihtoehtoja, mukaanlukien lomamökit, yhteensä yli 800, joissa oli noin 5500 vuodepaikkaa.

FinFun Tahko
www.finfun.fi/tahko/

FinFun palvelu on Lomarengas matkatoimiston lomamökkien välitys palvelu, jonka toiminta alueeseen kuuluu myös Tahko.

Kun viimeksi tarkistin palvelun Tahkon alueen suhteen, sen tietokannassa oli tiedot kaiken kaikkiaan 85:sta eri lomamökistä ja lomakylästä alueella.

Nettimökki – Tahko
www.nettimokki.com/listCategory.php?id=22

Nettimökki palvelu on valtakunnallinen lomamökkien välityspalvelu, joka toimii ainoastaan netin välityksellä, ja kattaa myös Tahkon alueen lomamökit.


Kun viimeksi tarkistin Nettimökin tietokannan Tahkon alueen lomamökkien suhteen, tarjolla oli kaikkiaan 33 erilaista lomamökin tarjoajaa alueella.