Tallink City hotelli

Tallink City hotelli sijaitsee aivan Tallinnan ydinkeskustassa ja tunnetaan varsinkin dramaattisesta rakennuksestaan.

Hotellista löytyy kaikkiaan 332 vierashuonetta, joista 282 huonetta on luokiteltu perustason “Standard” huoneiksi.

Perushuoneiden lisäksi tarjolla on 34 “Double de Luxe” huonetta, 7 junior-sviittiä, 6 sviittiä, sekä kaikkein luksusmaisimmat Royal-sviitit, joita hotellista löytyy kolme.

Tallink City hotelli Tallinna

KUVA: Tallink City Hotel kuvattuna Viru Keskuksen (www.virukeskus.com) portaiden alapäästä, A. Laikimaa kadulla.

Standardihuoneiden sijainti on kerroksesta 2 kerrokseen 9, ja niiden vakiovarusteluun kuuluvat suihku/vessa, hiustenkuivaaja, TV (ml. satelliittikanavat), maksu-TV, mini-baari, puhelin, ilmainen internet laajakaista yhteys, ilmastointi sekä turvalokero.

Standardihuoneista löytyy alaluokkana myös perhehuoneita, jotka ovat 2 standardihuonetta yhdistettynä väliovella ja tarkoitettu vain perheiden käyttöön.

Hotellin ravintola on City Buffet & Restaurant, joka tarjoaa kaksi erillistä tilaa, joista toinen on 56-paikkainen a la carte ravintola hotellin sisäänkäyntikerroksessa.

Tallink City Hotel Tallinna
A. Laikmaa 5
10145 Tallinn
hotels.tallink.com/fi/mainMenu/cityHotel/

Hotellista löytyy myös yökerho “Cellar”, upeat konferenssitilat liikevieraille hotellin kymmenennessä kerroksessa, sekä aamusaunatilat, tilattavissa oleva yksityinen “Round Sauna”, ja kuntosali.


Voit myös hemmotella itseäsi vaikkapa huonepalvelun tuomilla ruoilla, tai käymällä hotellin Beauty Salon Hera Salongid (www.herasalongid.ee)kauneushoitolassa sisäänkäyntikerroksessa, joka tarjoaa kauneus-ja kosmeettisia hoitoja.