Tallink Spa hotelli

Tallink Spa hotelli avattiin vuonna 2007, ja sijaitsee aivan Tallinnan sataman A-terminaalin vieressä.

Hotellin valikoimiin kuuluu kaikkiaan 275 modernia huonetta, joista 251 on luokiteltu “Standard” huoneiksi, 20 “Double de Luxe” huoneiksi, ja tarjolla on myös 4 sviittiä parhainta luksusta hakeville.

Huoneiden vakiovarusteluihin kuuluvat joko suihku tai kylpyamme, hiustenkuivaaja, ilmastointi, ilmainen langaton laajakaista internet, puhelin, kylpytakki, tv, jossa on myös satelliittikanavat, maksulliset tv kanavat, tallelokero sekä minibaari.

Tallink Spa hotelli Tallinna

KUVA: Tallink Spa & Conference Hotellin modernia julkisivua.

Erikoishuonevalikoimaan hotellissa kuuluvat myös allergikoille suunnitellut huoneet sekä 2 huonetta jotka on erikoisesti varattu liikuntaesteisten käyttöön.

Hotellin palveluvalikoima majoituspalvelujen ohella on erittäin kattava, ja niihin kuuluvat Aqua Spa kylpylä, tilaussauna, hotellin kauneuskeskusHera Salongid, ravintola & baari Nero, sikaribaari Cigar Bar Fidel, sekä ryhmämatkalaisia varten tarjolla oleva kokouskeskus.

Näistä Aqua Spa kylpyläosasto tarjoaa saunojen lisäksi myös uima-altaita, allasbaarin, porealtaan, merisuolavesialtaan, lasten altaan, sekä ympärivuotisen ulkoaltaan.

Tallink Spa & Conference Hotel
Sadama 11a
10111 Tallinna
hotels.tallink.com/fi/mainMenu/spaConferenceHotel/

Hera Salongid kauneushoitola (www.herasalongid.ee) täydentää kylpylä-kokemusta erilaisilla tarjolla olevilla hieronnoilla, spa-hoidoilla, kylpyhoidoilla, sekä Nuvola-vesipatjahieronnoilla ja Vichy Shower -hoidoilla.


Kokoustiloissa, jotka sijaitsevat hotellin toisessa kerroksessa, on kaikkiaan kuusi kokoussalia, joista suurimpaan saliin mahtuu jopa 263 henkilöä.