Tallinna hotellit vanha kaupunki

Katsaus Tallinna hotellit vanha kaupunki tarjontaan, mukaanlukien hotellit Vana Wiru, Three Sisters, ja Meriton Old Town.

Bern hotelli Tallinna (www.bern.ee) sijaitsee osoitteessa Aia 10, 10111 Tallinn, ja tarjoaa 50 vierashuonetta, ravintolan, baarin, ja vieraskäyttöön tarkoitetun kirjaston.

Vanhankaupungin nähtävyyksien lähellä sijainnin lisäksi hotellilta on lyhyt kävelymatka mm. Viru ostoskeskukseen sekä Kalev Spa kylpylä- ja vesikeskukseen.

Bern hotelli Tallinna

KUVA: Näkymä Hotelli Bernin sisäänkäyntiin.

Domina City Hotel Tallinna

KUVA: Domina City Hotel hotelli (www.dominahotels.com) on Domina Hotels ketjuun kuuluva majoituspaikka vanhassakaupungissa, idyllisen historiallisen aukion kohdalla, osoitteessa Vana-Posti, 11/13. Hotelli tarjoaa kaikkiaan 68 vierashuonetta.

Hotelli Barons Tallinna

KUVA: Hotelli Barons (www.baronshotel.ee) sijaitsee vanhan pankkirakennuksen tiloissa osoitteessa Suur-Karja 7, ja tarjoaa majoitusta 33 huoneella.

Hotelli Braavo Tallinna

KUVA: Hotelli Braavo (www.braavo.ee), osoitteessa 5 Paadi, tarjoaa majoitusta 36 huoneella, ja hotellin yhteydessä sijaitsevat myös Reval Sportin tarjoamat monipuoliset liikuntamahdollisuudet.

Hotel Imperial Tallinna

KUVA: Hotelli Imperial Tallinna (www.imperial.ee) on viiden tähden hotelli sijaiten aivan Toompean mäen juurella, osoitteessa Nunne 14. Hotelli tarjoaa majoitusta kaikkiaan 32 huoneen valikoimalla.

Hotel St Petersbourg Tallinna

KUVA: Hotelli St Petersbourg (www.schlossle-hotels.com/st.petersbourg/) on 27 huoneen hotelli idyllisessä osoitteessa vanhaa kaupunkia, Rataskaevu 7, ja sen yhteydessä on laadukas venäläisen keittiön ravintola Nevskij.

Hotelli Telegraaf

KUVA: Hotelli Telegraaf (www.telegraafhotel.com) osoitteessa Vene 9 tarjoaa ylellisen, viiden tähden hotellikokemuksen, ja valittavanasi on 86 huoneen valikoima.

Kalev Spa hotelli Tallinna

KUVA: Kalev Spa hotelli (www.kalevspa.ee), osoitteessa Aia 18, on Tallinnan suurin kylpylähotelli, sijaiten aivan vanhankaupungin reunalla satamastatullessa. Hotellissa on kaikkiaan 100 vierashuonetta.

Meriton Old Town hotelli Tallinna

KUVA: Meriton Old Town hotelli (www.meritonhotels.com) on rauhallisella paikalla, lähellä Olevisten kirkkoa, osoitteessa Lai 49 sijaitseva 41 viihtyisän huoneen tasokas majoituspaikka.

Old Town Maestro's hotelli Tallinna

KUVA: Old Town Maestro’s (www.maestrohotel.ee) hotelli sijaitsee aivan Barons hotellin tuntumassa osoitteessa Suur-Karja 10, ja tarjoaa 23 huoneen valikoiman vierailleen.

Savoy Boutique hotelli Tallinna

KUVA: Savoy Boutique Tallinna (www.savoyhotel.ee) on tasokas boutique hotelli osoitteessa Suur-Karja 17/19, ja tarjoaa 44 huoneen valikoiman. Hotellin yhteydessä toimii ravintola MEKK (www.mekk.ee), joka tarjoaa Virolaisen keittiön herkkuja.

Schlössle hotelli Tallinna

KUVA: Schlössle hotelli (www.schlossle-hotels.com/schlossle/) osoitteessa Pühavaimu 13/15 on lähellä hotelli Telegraafia, ja tarjoaa 23 huoneen valikoiman.

Taanilinna hotelli Tallinna

KUVA: Taanilinna hotelli (www.taanilinna.ee) on neljän tähden hotelli lähellä suosituimpia ostoskatuja vanhassakaupungissa, osoitteessa Uus 6, ja tarjoaa 3-kerroksen alalla 20 huonetta.

Three Sisters hotelli Tallinna

KUVA: Three Sisters Tallinna hotelli (www.threesistershotel.com) on Meriton Old Town hotellin lähellä oleva 23 huoneen boutique majoituspaikka osana Tallinna hotellit vanha kaupunki tarjontaa, ja toimii hienosti restauroidussa kauppiastalossa 1300-luvulta, osoitteessa Pikk 71.

Vana Wiru hotelli Tallinna

KUVA: Vana Wiru hotelli (www.vanawiru.ee) on tyylikäs hotelli vilkkaimmassa osassa Tallinnan vanhaa kaupunkia, osoitteessa Viru 11, ja tarjoaa majoitusta 82 huoneen valikoimalla.

Viru Inn hotelli Tallinna

KUVA: Viru Inn (www.viruinn.ee) hotelli tarjoaa majoitusta hienosti restauroidussa keskiaikaisessa talossa aivan Vana Wiru hotellin lähellä, vilkkaimmalla vanhankaupungin osalla, osoitteessa Viru 8.


Viru Inn boutique hotellin huonevalikoima koostuu kaikkiaan 15:sta huoneesta.