Tallinna sauna

Tallinna sauna vaihtoehtoihin kuuluvat mm. Club 26, Kalma Saun, ja Saunaküla.

Club 26
Reval Hotelli Olümpia, 26. kerros
Liivalaia 33
Tallinna

Club 26 on Reval hotelli Olympian 26:n kerroksessa oleva perinteinen pohjoismainen sauna, josta on kaupungin saunoista parhaat näkymät aina Suomenlahdelle saakka.

Samasta kerroksesta löytyvät myös kuntokeskus sekä kaupungin korkeimmalla oleva uima-allas.

Tarjolla on myös kaksi yksityissaunaa, jotka voit varata seurueesi käyttöön. Tiedot tiloista löytyvät paikan virallisilta sivuilta osoitteessa:

www.revalhotels.com/Hotels/Estonia-Tallinn/Reval-Hotel-Olympia/Wellness

Kalma Saun
Vana-Kalamaja 9a
www.bma.ee/kalma/

Kalma Saun Tallinna

KUVA: Kalma Saun sisäänkäynti Vana-Kalamaja kadulla, lähellä Tallinnan rautatieasemaa. Sauna, joka on rakennettu vuonna 1928, oli maan ensimmäinen yksityisessä omistuksessa oleva, vierailtavissa oleva sauna.

Kalma on vanhin yksityinen vierailtavissa oleva sauna Tallinnassa, joka tarjoaa historialliset arkkitehtuurilliset puitteet vuodelta 1928 peräisin olevan rakennuksensa ansiosta.

Sauna tarjoaa myös höyrykylpy tilat sekä uima-altaan, kuin myös tiskin joka myy saunomistarvikkeita.

Kalma Saun tarjoaa myös kaksi ryhmille varattavissa olevaa saunaa tuntiveloituspohjaisesti.

Saunakülä
www.saunamaailm.ee

Saunakülä on nimensä mukaisesti rakennuskompleksi, sijaiten noin 8 km Tallinnan keskustasta, josta löytyy erilaisia saunataloja ryhmiteltynä erilaisiin teemoihin, kuten venäläinen talo, suomalainen talo, jne.

Kukin saunatalo, jotka on rakennettu vuonna 2000, on vuokrattavissa ryhmille tuntiveloitteisesti. Joissakin taloista on myös sänkyjä, joten ne soveltuvat myös erilaisiin juhliin ja yli-yön pitoon.

Viru Sokos Hotelli Sauna
Viru 4
Tallinna
viru.ee/?m1=83&m2=92

Viru hotellin palveluvalikoimaan kuuluu kolme saunaa, joiden varustelutasoon kuuluvat myös joko pore- tai uima-altaat. Saunat ovat vuokrattavissa ryhmien käyttöön tuntiveloituspohjaisesti.


Lisäksi hotellin yhteydessä olevasta Amarillo ravintolasta voi tilata pikkupurtavaa ja juotavaa suoraan saunoihin.