Tallinna sisustusliikkeet

Tallinna sisustusliikkeet parhaimmisto löytyy varsinkin isoista ostoskeskuksista ja Pärnu maantee sekä Peterburi tee katujen ympäristöstä.

Isojen ostoskeskusten yhteydessä tai lähistöllä olevien sisustus-ja kalustusliikkeiden koko on tyypillisesti erittäin iso, samaan tapaan kuin kehä III tien varrella Helsingissä tapaa erittäin suuria kalustusliikkeitä.

Näistä isoista kalustusliikkeistä Jyskillä (www.jysk.ee) on toimipisteet neljässä ostoskeskuksessa, Ülemiste kauppakeskuksessa (4 Suur-Sõjamäe, lentokentän vieressä), Haabersti keskus ostoskeskuksessa (Haabersti 1), Kristiine Keskuksessa (Endla 45), ja Lasnamäe Centrum kauppakeskuksessa (Mustakivi tee 13).

Ülemiste kauppakeskus on näistä kaikkein antoisin, sillä Jyskin lisäksi sieltä löytyvät mm. Home Decor Baltics (www.hdb.ee), Dreamland (www.dreamland.ee), Home 4 You (h4y.evelekt.ee), Koduextra (www.koduextra.ee), ja ZIP Mööbel (www.zipzip.ee) kaupat.

Jos käyt Ülemiste kauppakeskuksessa, kauppakeskuksen viereiseltä tieltä, Peterburi teeltä, löytyy lyhyen ajomatkan päästä useita isoja sisustustaloja ja rautakauppoja, kuten Sotka (www.sotka.ee) osoitteessa Peterburi tee 50C, ja vieressä on myös Askon kalusteliike (www.asko.ee) samassa osoitteessa, ja lyhyen kävelymatkan päässä Maskun kalusteliike (Peterburi tee 62a, www.masku.ee)

Toinen lukunsa on Pärnu maantee katu, jota voisi helposti kutsua “Tallinnan sisustuskaduksi”, niin monta sisustus-ja kalustusalan liikettä kadun varrelta löytyy.

Kadun varrelta löytyy myös suomalaisille entuudestaan tuttujen liikkeiden Tallinnan kauppoja, kuten Unikulma (www.unikulma.com, Pärnu mnt. 160), Isku (www.isku.ee, Pärnu mnt. 139F), ja Puustelli (www.puustelli.com, Pärnu mnt. 66).

Isoin Pärnu mnt kadun varrella olevista kalustemyymälöistä on Järve Keskus (www.jarvekeskus.ee, Pärnu mnt 238) kauppakeskuksen yhteydessä oleva Aatrium Sisustuskaubamaja (www.aatrium.ee), erittäin kattava huonekalu- ja sisustusliike useamman kerroksen alueella.

Useat katujen varrella olevat Tallinna sisustusliikkeet ovat tyypiltään erikoisliikkeitä, tarjoten esimerkiksi vaikkapa tapetointiin tai nimenomaan keittiön kalustamiseen liittyviä sisustustuotteita.

Alla on kuvattuna suuri osa Pärnu mnt ja Peterburi tee katujen varrella olevista sisustusliikkeistä.

Tallinna sisustusliikkeet – Peterburi tee

Sisustus-ja kalustusliikkeiden ohella Peterburi teeltä löytyy suuri osa parhaista Tallinnan rautakaupoista.

Sanest Vannitoasisustussalong Tallinna

KUVA: Sanest Vannitoasisustussalong (www.sanest.ee, Peterburi tee 34) on kylpyhuoneiden sisustamisen erikoismyymälä. Myymälä myy mm. merkkejä Ideal Standard, Hansa, Villeroy & Boch, Jado, Dornbracht, Keuco, Burgbad, Kaldewei, Hüppe, Tece, sekä Bugnatese.

Kodu Studio Tallinna

KUVA: Kodu Studio (www.kodustudio.ee, Peterburi tee 46) on erikoistunut myymään lattiapäällysteitä, joiden suhteen tarjolla on konsultaatiota, näytekappaleita, materiaaleja, kuljetuspalvelua sekä asennus- ja huoltopalvelua. Firma myy myös mm. reunalistoja, seinäpäällysteitä, liukuovia ja väliseiniä, sekä erhoja ja verhotankoja. Samasta SUSI Kaubakeskus rakennuksesta löytyvät myös Ideaalkodu (www.ideaalkodu.ee) ja Wienerberger (www.wienerberger.ee).

Mööblipood Tallinna

KUVA: Mööblipood (Peterburi tee 50A) kalustemyymälä.

Asko Sotka Tallinna

KUVA: Suomalaiset Tallinna sisustusliikkeet Asko (www.asko.ee) ja Sotka (www.sotka.ee), joiden monipuoliset myymälät sijaitsevat osoitteessa Peterburi tee 50c, vastapäätä isokoista K-Raudan myymälärakennusta.

Masku Tallinna

KUVA: Suomalais-omisteisen Masku-ketjun (www.masku.ee, Peterburi tee 62a) kalusteliike. Aivan vierestä löytyy monipuolinen Bauhof-rautakauppa.

Gigant Mööbel Outlet Tallinna

KUVA: Gigant Mööbel Outlet (www.gigantmoobel.ee, osoite: Vesse 3) sijaitsee Maskun rakennuksen vieressä, ja paikka on erikoistunut myymään koko kodin kalusteita alennettuihin hintoihin.

Buroo Maailm Tallinna

KUVA: Büroo Maailm (www.byroomaailm.ee, Peterburi tee 92e) on yksi Viron suurimpiin toimistokalusteiden myyntiin erikoistunut sisustusliike-ketju.

Tallinna sisustusliikkeet – Pärnu mnt

Scandinavia Tapeedisalong Tallinna

KUVA: Scandinavia Tapeedisalong (www.tapeet.ee) osoitteessa Pärnu mnt 66 tarjoaa varsinkin seinien tapetointiin ja seinien sisustamiseen liittyviä tuotteita ja palveluja.

Puustelli Tallinna

KUVA: Puustellin (www.puustelli.ee) myymälä sijaitsee aivan Scandinavia Tapeedisalongin vieressä (Pärnu mnt. 66), ja tarjoaa ratkaisuja kodin tiloihin, erityisesti keittiöihin ja kylpyhuoneisiin.

Camilla Köögid Tallinna

KUVA: Camilla Köögid (www.camilla.ee) myymälä osoitteessa Pärnu mnt 107/109. Paikka on erikoistunut keittiökalustuksen tuotteisiin.

Universaal Universum Sisustus Tallinna

KUVA: Universaal Universum Sisustus (www.eksootika.ee/fi/paasivu) myymälä on Camilla Köögidin vieressä, osoitteessa Pärnu mnt 107/109. Paikka on erikoistunut eksoottisiin käsityökalusteisiin, jotka on tehty Intiassa, Indonesiassa, ja Afrikassa.

Balti Plaadikaubandus Tallinna

KUVA: Balti Plaadikaubandus (www.bpk.ee) on laatta-ja tiilituotteisiin sekä kylpyhuoneiden sisustukseen erikoistunut Tallinna sisustusliikkeet myymälä osoitteessa Pärnu mnt. 107/109.

Eurofurnituur Tallinna

KUVA: Eurofurnituur (www.eurofurnituur.ee), osoitteessa Pärnu mnt. 82/88, on ollut toiminnassa vuodesta 1998, ja tarjoaa laajan valikoiman kalustuspalveluja ja tuotteita.

Sisustussalong Omaruum Tallinna

KUVA: Sisustussalong Omaruum (www.omaruum.ee) sijaitsee osoitteessa Pärnu mnt 80. Myymälä tarjoaa etenkin keittiökalusteita, mutta myös muita kodin kalusteita, ja sisustussuunnittelu palveluita.

Ruutmeeter Tallinna

KUVA: Ruutmeeter (www.ruutmeeter.ee, Pärnu mnt 110) on lattioihin erikoistunut sisustusmyymälä, jonka tuotevalikoimista löytyvät myös keinonurmet, kylpyhuoneen lattiaratkaisut, sekä terassikalusteet ja matot.

Andi Mööblikoda Tallinna

KUVA: Andi Mööblikoda (www.andimoobel.ee, Pärnu mnt 123a) on erikoistunut suunnittelemaan ja valmistamaan käsityönä räätälöityjä keittiökalusteita jotka on rakennettu asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Firma valmistaa myös muita kodin ja toimistojen kalusteita mittatilaustöinä.

Pohjamööbel Tallinna

KUVA: Kauplus Pohjamööbel (www.pm24.ee) liike osoitteessa Pärnu maantee 69 tarjoaa laajan valikoiman kotien ja konttoreiden sisustukseen soveltuvaa tavaraa.

Säng & Sohva Tallinna

KUVA: Säng & Sohva (www.tarmel.ee, Pärnu mnt. 110) on Tarmel Furniture kalustevalmistajan Tallinna sisustusliikkeet myymälä, joka on erikoistunut nimensä mukaisesti makuuhuoneiden ja olohuoneiden kalusteisiin. Myymälä on ollut avoinna vuodesta 1993.

Level Sisustussalong Tallinna

KUVA: Level Sisustussalong (Pärnu mnt 110) tarjoaa keraamisia lattioiden ja seinien tiiliä, kylpyhuoneiden designia sekä erilaisten kalustustuotteiden jälleenmyyntiä.

Meie Vannitoad Tallinna

KUVA: Meie Vannitoad (www.meie-vannitoad.ee, Pärnu mnt 110) on kylpyhuoneiden kalustamiseen erikoistunut kauppa, joka on virallinen Tallinna sisustusliikkeet jälleenmyyjä mm. Eumar Santehnikan ja Berdi Interiorsin tuotteille Virossa.

Kodu Põrand Tallinna

KUVA: Kodu Põrand (www.koduporand.ee) tarjoaa valikoimissaan erityisesti erilaiset lattioiden ratkaisut mm. parketit, sekä myös kalusteita.

Kodu Studio Tallinna

KUVA: Kodu Studio (www.kodustudio.ee) on samaa konsernia Kodu Põrandin kanssa, ja sen tuotteisiin kuuluvat mm. sisä- ja ulkotilojen ovet, liukuovet, tapetit, portaat, verhot, ja kylpyhuoneiden kalusteet sekä keraamiset tiilet.

Noblessa Kvaliteetköögid Tallinna

KUVA: Noblessa Kvaliteetköögid (www.noblessa.ee, Pärnu mnt 110) on saksalaisten keittiökalusteiden erikoismyymälä.

Aquator Tallinna

KUVA: Aquator (www.aquator.ee, Pärnu mnt 110) on kylpyammeisiin erikoistunut kalustusliike.

Hansakivi Tallinna

KUVA: Hansakivi (www.hansakivi.ee, Pärnu mnt. 110) on erikoismyymälä kivisille mittatilaustöinä tehdyille keittiötasoille, joiden ohella yritys valmistaa myös keittiötasojen taustalevyjä, lattialaattoja, ja kylpyhuoneen tasoja.

i2kaminat Tallinna

KUVA: 12Kaminat (www.12kaminat.ee, Pärnu mnt.110) on takkoihin ja tulisijoihin erikoistunut myymälä, joka jälleenmyy mm. merkkejä Spartherm, Austro Flamm, Skantherm, Harrie Leenders, Kal-Fire, Arkiane, Tiileri, Linnatuli, Royal Nosta, sekä Max Blank.

Idema Köögid Tallinna

KUVA: Idema Köögid (www.idema.ee) myymälä osoitteessa Pärnu mnt. 130, joka on erikoistunut keittiöiden varusteluihin ja kalusteisiin.

@Home Tallinna

KUVA: @Home Mööblisalong (www.athome.ee, Pärnu mnt. 139) kalusteliike myy mm. olohuoneiden kalusteita, pöytiä, kabinetteja, terassien huonekaluja, sekä makuuhuoneen kalusteita.

Muster Sisustussalong Tallinna

KUVA: Muster (www.muster.ee, Pärnu mnt. 139) sisustussalonki myy kalusteita kaikkiin huoneisiin, tekstiilit, tapetit, sekä valaistuksen tuotteet.

12Tooli Mööblisalong Tallinna

KUVA: Vuodesta 1997 toiminnassa ollut 12Tooli Mööblisalong (www.12tooli.ee, Pärnu mnt 139/2) myy koko kodin kalusteet eri puolilta Eurooppaa olevilta kalusteiden valmistajilta, mukaanlukien merkit Scavolini (keittiöt), Gautier (lastenhuoneet), Europeo (makuuhuoneet), sekä Santa Lucia (olohuoneet).

Vannitoapood Tallinna

KUVA: Vannitoapood (www.vannitoapood.ee) kauppa, joka on erikoistunut kylpyhuonekalusteisiin ja sisustamiseen, osoitteessa Pärnu maantee 146.

Interno Tallinna

KUVA: Interno Plaadimaja (interno.ee) keramiikkalaattojen sisustusmyymälä sekä Ravak Vannitoad (www.ravak.ee) kylpyhuoneen kalusteliike osoitteessa Pärnu mnt.146.

Pesapuu Tallinna

KUVA: Kuvassa Pesapuu Puitmööbli Sisustuskeskus (www.pesapuu.ee) ja Unolik (www.unolik.ee) osoitteessa Pärnu maantee 137, jotka ovat erikoistuneet myymään varsinkin puusta valmistettuja kodin sisustukseen tarkoitettuja tuotteita.

Haapsalu Uksetehas Tallinna

KUVA: Haapsalu Uksetehas (www.uksetehas.ee) osoitteessa Pärnu maantee 139C tarjoaa kodin kalustustuotteista ovet ja ikkunat.

Natuzzi Tallinna

KUVA: Natuzzi (www.natuzzi.ee) luksuskaluste tuotteiden myymälä osoitteessa Pärnu mnt 158/1.

Standard Mööblisalong Tallinna

KUVA: Standard Office Mööblisalong (www.standard.ee) myymälä/showroom, joka on erikoistunut toimistokalusteisiin. Myymälä sijaitsee osoitteessa Pärnu mnt 139C.

Viimistlus Salong Tallinna

KUVA: Viimistlus Salong Vivarec (www.vivarec.ee, Pärnu mnt 158) tarjoaa yksilöllisiä, persoonallisia ratkaisuja sisätilojen kalustamiseen.

Camel Mööbel Tallinna

KUVA: Camel Mööbel (www.camelfurniture.ee, Pärnu mnt. 158 ) kalusteliikkeen myymälä. Camel Mööbel on mainontansa mukaan maan suurin maahantuoja italialaisille kalusteille, mukaanlukien italialaiset Record Cucine (www.recordcucine.com) keittiökalusteet.

Hektor Light Tallinna

KUVA: Hektor Light (www.hektor.ee, Pärnu mnt. 158/1) on kodin ja toimistojen valaistuksiin erikoistunut kalustemyymälä.

EFG Buroomööbel Tallinna

KUVA: EFG Büroomööbel, osoitteessa Pärnu mnt 139D/2, myy itävaltalaisia EFG (www.efg.at) toimistokalusteita.

Unikulma Tallinna

KUVA: Suomalaisen Unikulma (www.unikulma.ee) ketjun Tallinnan myymälä osoitteessa Pärnu mnt. 160. Vuodesta 1985 toiminnassa ollut Unikulma valmistaa yksilöllisesti räätälöityjä patjoja, vuoteita, ja makuuhuoneiden kalusteita.

Now by Hulsta Tallinna

KUVA: Kuvassa saksalaisen now! by Hülsta (www.now.ee) kalusteliikkeen Tallinnan myymälä, osoitteessa Pärnu mnt 160. Merkki, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994, tunnetaan varsinkin koko kodin kalustukseen tarkoitetuista kokonaisuuksista.

Wermstock Tallinna

KUVA: Wermstock (www.wermstock.ee, Pärnu mnt 160) myymälä omaa yhden Tallinnan suurimmista valikoimsta keraamisia kaakeleita ja laattoja. Tarjolla on tuotteita mm. merkeiltä Axor, Jacuzzi, Gianni Gaiti, Duravit, Villeroy & Boch, Gardenia Orchidea, sekä Versace Ceramic Design.

Alkman Mööblisalong Tallinna

KUVA: Alkman Mööblisalong (www.alkman.ee, Pärnu mnt 160A) tarjoaa tuolit, pöydät, toimistokalusteet, sekä sohvat ja oheistuotteet.

AGM Sisustus Tallinna

KUVA: AGM Sisustus (www.agm.ee, Pärnu mnt. 160b) on toimistokalusteisiin erikoistunut kalustemyymälä, joka on ollut toiminnassa vuodesta 1994.

Isku Tallinna

KUVA: Suomalaisen Iskun (www.isku.ee, Pärnu mnt. 139F) Tallinnan myymälä, josta löytyy kalusteita sekä koteihin että konttoreihin.

Stroma Tallinna

KUVA: Stroma (www.stroma.ee, Pärnu mnt 139E/1) kalusteliike, joka on erikoismyymälä makuuhuoneiden kalustamiseen.

Arens-Mööbel Tallinna

KUVA: Arens-Mööbelin (www.arens.ee/fin, Pärnu mnt 139 e/2), Viron suurimman keittiökalustevalmistajan, Tallinna sisustusliikkeet myymälä. Arens-Mööbel on valmistanut keittiökalusteita vuodesta 1992 lähtien.

Kaminakoda Tallinna

KUVA: Raidkivi Kaminakoda (www.raidkivi.ee) myymälä, josta löytyy erilaisia ratkaisuja kodin takkoihin, kamiinoihin, ja tulisijoihin.

Schmidt Tallinna

KUVA: Schmidt Köögid (www.estmidt.ee) myy saksalaisia Schmidt (www.schmidt-kitchens.com) keittiöitä, kylpyhuoneratkaisuja, ja varastointiin käytettäviä kalusteita.

Aatrium Sisustuskaubamaja Tallinna

KUVA: Järve kauppakeskuksen yhteydessä sijaitseva Aatrium Sisustuskaubamaja (www.aatrium.ee) on Tallinna sisustusliikkeet tuotteisiin keskittynyt kauppakeskus.


Aatrium tarjoaa sisustustuotteita kaikkiaan 5000 m² kokoisen myymälätilan alueella.