Tallinnan kartta

Katsaus netistä löytyviin ilmainen Tallinnan kartta vaihtoehtoihin.

In Your Pocket Tallinna opaskartta

In Your Pocket on kaupunkiopas julkaisu, joka kattaa kaikki tärkeimmät kaupungit Euroopassa, mukaanlukien Tallinnan.

Julkaisua jaetaan mm. Tallinnan hotelleissa vieraiden käyttöön, ja se sisältää mittavan määrän tietoa kaupungista ja siitä, miten saada vierailustasi Tallinnaan eniten irti.

Osana julkaisua on aina Tallinnan karttoja, mukaanlukien Tallinnan yleiskartta, vanhankaupungin kartta, Viron kartta, ja Tallinnan bussi- ja liikennekartta.

Voit ladata julkaisun nykyään myös internetistä sähköisessä, osoitteessa www.inyourpocket.com/static/downloads.html, esimerkiksi PDF formaatin muodossa, ja mukana tulevat Tallinna kartat (julkaisun loppusivuilla), jotka voit printata käyttöösi jo kotona.

Visit Estonia turistikartta
www.visitestonia.com/en/fullmap/view

Visit Estonia on Viron turismin edistämiseen keskittyvä organisaatio, jonka englanninkielinen internet kartta tarjoaa erilaisia turisteille suunnattuja ohjeita ja vinkkejä, kuten vaikkapa luostarikierroksen ohjeet, jotka saat näkyviin yhdellä klikkauksella.

Visit Estonian kautta on tarjolla myös ilmaisia fyysisiä Tallinnan karttoja organisaation informaatiopisteiltä Tallinnassa, osoitteissa Sadama 25 (laivasatama), Niguliste 2 (vanhakaupunki), ja Viru väljak 4 (Viru Keskus).

Google kartat – Tallinna
maps.google.fi

Alla Google kartat Tallinna näkymä, jota voi zoomata eri tarkkuuksiin, ja jolle voi tehdä vaikkapa palveluhakuja tai ajo-ohjeita:

Google Kartat palvelu on erinomainen internet-kartta, jolta voit helposti myös tulostaa hakemasi kartat (klikkaa “Tulosta linkkiä).


Voit lisäksi hakea kartan avulla vaikkapa erilaisia palveluja alueilta, tai ajo- tai kävelyohjeita ympäri kaupunkia.