Thaimaa viisumi

Thaimaa viisumi vaatimus Suomen kansalaisilta riippuu siitä, matkan tarkoituksesta ja kuinka pitkästä oleskelusta on kysymys.

Ainoa oikea tapa tarkistaa viisumi ja passi vaatimukset Thaimaaseen matkustavalle on ottaa niistä selvää virallisesta lähteestä, joka Suomen kohdalla on Thaimaan Suomen suurlähetystö.

Thaimaan Suomen suurlähetystöllä on viralliset nettisivut osoitteessa www.thaiembassy.fi, josta voit lukea tarkat vaatimukset siitä, millaiset dokumentit sinulla tulee olla päästäksesi maahan.

Suomalaisten yleisimpään Thaimaan käyntisyyhyn, eli turismiin, ei tarvita viisumia, jos turistitarkoituksessa tapahtuva matka, jossa maahan tullaan ilmateitse, kestää alle 30 vuorokautta.

Jos maahantulo tapahtuu tällä tavalla ilman viisumia, maahantulon mukana tulee olla myös todiste siitä että poistuminen maasta tapahtuu 30 päivän sisällä, joka yleensä tarkoittaa paluulentolipun näyttämistä maahantuloviranomaiselle.

Jos suomalaisen matkustus Thaimaahan tapahtuu muutoin kuin ilmateitse, vaikkapa bussilla, autolla, laivalla tai jalan saa suomen kansalainen oleskella maassa vain 15 päivää kerrallaan.

Nämä maahantulovaatimukset saattavat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, joten tarkista AINA lopulliset maahantulovaatimukset suoraan Thaimaan suurlähetystöstä.


Eri pituisia ja eri tarkoituksia varten olevia Thaimaan maahantuloja varten olevat vaatimukset viisumin suhteen vaihtelevat usein huomattavastikin, joten niiden suhteen kannattaa lukea ohjeet erittäin tarkkaan suurlähetystön tarjoamasta informaatiosta.