Thaimaan suurlähetystö

Thaimaan suurlähetystö tiedot ja kuvaus Helsingissä olevan Thaimaan valtion suurlähetystön suhteen, ja Bangkokissa olevan Suomen suurlähetystön suhteen.

Thaimaa suurlähetystö Suomessa – Royal Thai Embassy
Käyntiosoite
Eteläesplanadi 22 C
00130 Helsinki
thaiembassy.fi
Viisumi ja konsulaattipalvelu asiakaspalvelu: ma-pe 09:00 – 12:00

Helsingissä oleva Thaimaan valtion suurlähetystö tarjoaa palveluja sekä Thaimaahan matkustaville suomalaisille että Suomessa oleville thaimaalaisille.

Suurlähetystön viralliset nettisivut ovat hyvä tietolähde muun muassa sen suhteen, millaisia viisumi-palveluita suurlähetystö tarjoaa, mukaanlukien maan tullin tiedotteet maahantulon suhteen.

Sivut tarjoavat myös katsauksen suurlähetystön tarjoamiin palveluihin omille kansalaisilleen konsulaattipalveluiden muodossa, ja sivuilta löytyy myös tietoja Suomen Thaimaalaisen yhteisön toiminnasta.

Suomen suurlähetystö Thaimaassa – Embassy of Finland
Käyntiosoite
Amarin Tower, 16th floor
500 Ploenchit Road
Bangkok 10330
Postiosoite
G.P.O.Box 295
Bangkok 10501
Thailand
www.finland.or.th/fi/
Asiakaspalvelu: ma-pe 8:00-11:00

Suomen suurlähetystö Bangkokissa tarjoaa suomalaisille erilaisia ulkomailla tarvittavia tukipalveluita, kuten passiasiat, notaaritehtävät, perheoikeudelliset kysymykset, kansalaisuus- ja asevelvollisuusasiat sekä hädänalaiseen asemaan joutuneen suomalaisen avustaminen.

Suurlähetystön tiloissa on tarjolla myös muun muassa Suomen valtion ennakkoäänestykset.

Suomen suurlähetystöstö Bangkokissa hoitaa myös ulkomaan kansalaisten maahantulolupiin, joihin kuuluvat viisumi- ja oleskeluluvat, liittyviä asioita.


Jos kyseessä on hätätapaus, suurlähetystöön voi virka-ajan jälkeen kiireellisissä konsulihätätapauksissa ottaa yhteyttä päivystysnumeroon.