Times Square kauppakeskus Hong Kong

Times Square kauppakeskus Hong Kong on sekä ostoskeskus että toimistorakennus pilvenpiirtäjä, ja aukio kompleksin edessä on yksi maailman suosituimmista paikoista viettää vuoden vaihtuminen.

Times Square kauppakeskus ja toimistotorni kompeksi sijaitsee yhdessä suosituimmista Hong Kongin ostosten teon alueista, keskellä Causeway Bay kaupunginosaa.

Kompleksi avattiin yleisölle vuonna 1994, ja projekti lähes itsenäisesti muutti kaupunginosan yhdeksi suosituimmista paikoista viettää aikaa ja asua Hong Kongissa.

Times Square kauppakeskus Hong Kong

KUVA: Näkymä Times Square rakennuksien sisäänkäyntiin, kuvattuna Russell Street kadulta joka menee kauppakeskuksen edestä.

Kompleksi sisältää 83 700 m² myymälätilaa, ja sen kaksi pilvenpiirtäjää tarjoavat yli 100 000 m² pinta-alaa toimisto-tilana.


VIDEO: Hong Kongin Times Squaren esittely.

Times Square kauppakeskusta pidetään ensimmäisenä Hong Kongin “vertikaalisena ostoskeskuksena”, tarkoittaen että se on rakennettu pilvenpiirtäjään.

Ostoskeskuksen tilat on jaettuna kaikkiaan 16 eri kerroksen alueelle.

Paikalle löytyy helposti, sillä Times Square rakennukset ovat yksi maamerkeistä kaupungissa, kahden pilvenpiirtäjänsä ansiosta, jotka nousevat aina 46 ja 39 kerrosta Causeway Bay kaupunginosan ylle.

Rakennuksessa on tilaa 700:lle autolle neljän pohjankerroksessa olevan kerroksen ansiosta, jotka tekevät parkkitilasta suurimman koko kaupunginosassa.

Kompleksin kerrokset on jaettuna myymälätiloihin, viihdekepalveluihin, vapaa-ajan palveluihin, ja ravintola-alueihin.

Näiden alueiden sisällä on kaikkiaan yli 230 kauppaa sekä monikankainen elokuvateatteri.


Voit tutustua kauppakeskukseen sekä kompleksiin kokonaisuudessaan, mukaanlukien lukea tulevista tapahtumista ostoskeskuksesta, paikan virallisen nettisivuston kautta osoitteessa www.timessquare.com.hk.