Toulon info

Toulon info-toimisto sijaitsee kaupungin satama-alueella, ja lisäksi tarjolla on hyvä valikoima virallista turisteille suunnattua tietoa netin kautta.

Office de Tourisme de Toulonin sataman toimipiste tarjoaa hyvän valikoiman erilaisia esitteitä, joista monet eivät ole saatavilla netin kautta, varsinkin kaupungin nähtävyyksistä.

Tarjolla on myös neuvontaa erilaisten turistien kohtaamien yleisten ongelmien suhteen, kuten vaikkapa lippujen hankkimiseen alueen tapahtumiin tai lauttalippuihin matkalle Korsikan saarelle.

Office de Tourisme Toulon France

KUVA: Näkymä Office de Tourisme de Toulon toimipisteeseen, osoitteessa 334, avenue de la République, kaupungin kaupallisen sataman alueella. Saat yhteyden toimipisteeseen myös puhelimitse.

Toimisto on avoinna vuoden ympäri, maanantaista lauantaihin 9 – 17 (tiistaisin aukeamisaika on klo 10), ja turismin huippusesonkina heinäkuu-elokuu paikka on avoinna kello 20 saakka. Sunnuntai ja pyhäpäivä aukioloaika toimistolle on kello 10-12.

Jos tulet lautalla Touloniin tai olet lähdössä lautalla pois, myössatamaterminaali rakennuksessa on oma informaatiopisteensä, josta saat Toulonin karttojen ja informaation lisäksi myös karttoja ja informaatiota Korsikan kohteista.

Molemmat toimipisteet toimivat hyvänä tukikohtana varsinkin paikan päällä olevien ongelmien tai kysymysten suhteen, mutta ennen matkaa hyödyllinen on saman toimiston tarjoama nettisivusto, osoitteessa www.toulontourisme.com.

Nettisivusto on tarjolla ranskaksi, englanniksi, italiaksi, ja saksaksi.

Käyttökelpoinen on varsinkin sivuston ajantasalla pidetty tapahtumakalenteri, jos haluat ajoittaa käyntisi kaupungissa jonkin tietyn tapahtuman yhteyteen.


Virallinen nettisivusto tarjoaa myös taustat kaupungin ravintoloista, joihin kuuluu yli 70 erilaista paikkaa, kymmenen eri kategorian alla, mukana Ranskan alueellisia keittiöitä tarjoavat ravintolat.