Turkin valtion matkailutoimisto

Turkin valtion matkailutoimisto toimii Turkin turismiministeriön alaisuudessa ja tarjolla on useampia nettisivustoja joita voit käyttää sen avulla Turkin lomasi suunnitteluun.

Turkki.fi
Mikonkatu 6 C 18
00100 Helsinki
turkki.fi

Turkki.fi palvelu on maan virallisen turismitoimiston suomalaisille suomenkielellä tarjolla oleva Turkkiin kohdistuvan matkailun edistämistä varten oleva nettisivusto.

Sivuilta löytyy perustietoa maan suosituista lomakohteista, tietoa Turkista maana, sekä apua matkan järjestämisen suhteen Turkkiin.

Tourism Turkey – Turismi Turkissa
www.tourismturkey.org

Tourism Turkey on englanninkielinen virallinen Turkin Kulttuuri- ja Turismitoimiston nettisivusto, jonka tarjonta on painottunut multimediatarjontaan Turkin kohde-esittelyjen suhteen.

Sivuston kautta voit tutustua erilaisiin Turkin kohteisiin, tehdä vierailusuunnitelman maahan, vertailla tarjolla olevia aktiviteetteja, ja lukea taustoja maan nähtävyyksistä.

Nettipalvelun sisältö on etupäässä kohdistettu Yhdysvaltalaisille lukijoille, mutta sen sisältö on hyödyllinen myös suomalaisesta näkökulmasta.

GoTurkey
www.goturkey.com

GoTurkey on virallinen matka- ja lomaopas Turkin kohteisiin, jonka takana on myöskin Turkin Kulttuuri-ja turismitoimisto, ja sivusto on yksi vierailluimpia englanninkielisiä (tarjolla on myös saksan, turkin, ja ranskan kieliset versiot) Turkki matkailusivustoja.


Palvelun yksi parhaita puolia on sen tarjoamat teemamatkailu sivut, joista jokainen voi löytää oman puolensa maan nähtävyyksistä ja aktiviteeteista.