Turkki Alanya sää

Katsaus Turkki Alanya sää tietolähteisiin netissä mukaanlukien Turkin valtion meteorologinen sääpalvelu.

Turkin valtion meteorologinen palvelu
www.meteor.gov.tr/en-US/forecast-5days.aspx

Turkin valtion meteorologisen palvelun sivusto tarjoaa osana julkista palveluaan netin kautta säätietoja koko Turkin valtion alueelle, mukaanlukien Antalyan ja Analyan alue etelä Turkissa.

Palvelun karttasivun kautta, suurentamalla tarkemmat säätiedot alueelle isommalla kartalla, voit nähdä tarkemmin alueen jolla Alanya sijaitsee etelä Turkissa, antaen tarkat päiväkohtaiset ennusteet (ylin, alin) alueelle.

Sääpalvelu MSN – Alanya
weather.msn.com/local.aspx?wealocations=wc:1033&q=Alanya%2c+TUR

MSN portaalin sääpalvelu on siitä mielenkiintoinen suomalaisittain, että sen tiedot tuottaa Turkin ja Euroopan kohteiden osalta suomalainen FORECA (www.foreca.fi).

Palvelu tarjoaa useita eri näkökulmia Alanyan säätietoihin, mukaanlukien ajankohtaiset säätiedot yksityiskohtaisine tietoineen ilmanpaineesta, ilmankosteudesta, ja mm. päivän pituudesta alueella.

Muihin MSN palvelun tuottamiin tietoihin Alanyan suhteen sisältyvät muutaman päivän ennuste eteenpäin kolmen tunnin aikaväleille, joka on kätevä esimerkiksi uimisen ja ranta-elämän suunnittelun suhteen Alanyan loman aikana.

Tarjolla on myös kymmenen päivää eteenpäin oleva päiväkohtainen sääennuste Alanyan alueelle lämpötiloineen, sääkarttatietoja, sekä hyvä Alanyan säätietojen keskiarvokuvaaja, joka auttaa suunnittelemaan matkaa alueelle suotuisten vuodenaikojen perusteella keskiarvoisten säätietojen kautta.

Alanya sääkamera
www.alanya.bel.tr/kamera.asp?camID=153759117

Yksi tapa tarkistaa Alanyan sää on tietysti katsoa tiedot henkilökohtaisesti sääkameran kautta joita on asennettu alueelle eri paikkoihin, kuten alueen rannoille.


Palvelun tuottaa Alanyan kunta, joten sen ylläpidosta pidetään huolta, ja palvelu on myös osa alueen turismin edistämistoimintaa, ja tarjolla turkin kielen lisäksi myös englanniksi, saksaksi, puolaksi, hollanniksi, ja venäjäksi.