Turkki Pegasos

Turkki Pegasos World Hotel noin 15 minuutin ajomatkan päässä Siden lomakylästä tarjoaa turkoosinvärisen lahdenrannan, viiden tähden palvelut, ja yhden Välimeren suurimmista uima-allaskomplekseista.

Pegasos World hotelli sijaitsee erittäin perhelomalle idyllisellä rauhallisella alueella Sorgun metsän ja välimeren välissä, aivan turkoosin sinesen lahden rannalla.

Hotelli sijaitsee noin 10 minuutin ajomatkan päässä perinteisestä Manavgatin kylästä, mutta alueen varsinainen isompi kaupunki on Side 15 minuutin päässä, josta löydät myös koko alueen parhaat historialliset nähtävyydet.

Pegasoksen yhteydessä mainitaan kuitenkin useimmiten varsinkin sen upeat uima-allas alueet, joihin kuuluu vesisuihkulähteitä, vesiputouksia, ja jopa varta vasten valmistettu geysiiri-huippuinen tulivuori.

Kohokohtiin uima-allas alueella kuuluvat myös erilaiset teema-baarit sekä puiset kävelylankut jotka antavat paikalle säväyksen “Pirates of the Caribbean” tunnelmaa.

Uima-allas alue sisältää myös oman “Children’s World” teema-alueen, joka on risteytys vesipuistoa ja lasten kerhoa, tarjoten uima-altaita, vesiliukumäkiä, lasten baarin, judo kerhon, ja discon. Children’s World hoitaa oma viihdytysryhmänsä, joka tarjoaa kaikenlaisia kehittävi leikkejä osana alueen palveluja.

Aikuisia varten uima-allaskompleksilla on 35-työntekijän vahvuinen ryhmä viihdyttäjiä, kehittäen erilaisia pelejä ja kilpailuja.

Pegasos World hotel tarjoaa myös sisätila uima-altaan, joka on rakennettu yhdistämään punttisalin, saunan, höyryhuoneen, ja turkkilaisen kylpylän yhdeksi kokonaisuudeksi.

Urheilulajeista voit harrastaa hotellin alueella kaikkea aina tenniksenpeluusta vesilajeihin kuten vesihiihtoon ja scuba-sukellukseen.

Huoneiden osalta tarjolla on hillittyä eleganssia ja yksinkertaisia muotoja, neutraalilla sisustuksella ja vaaleapuisella huonekaluilla.

Hotellin englanninkielinen kotisivu netissä on osoitteessa:

www.pegasoshotels.com.tr/pegasosworld/eng/index.htm

josta voit katsoa läpi paikan palvelut, hotellihuoneiden tason, ja tehdä internet varauksen lomallesi suoraan hotellin kanssa.


Jos tarvitset matkatoimiston apua lomasi suunnittelussa, mm. Nazar Nordic (www.nazar.fi) voi auttaa Pegasos World Hotelliloman järjestämisen suhteen.