Turkki sää huhtikuu

Katsaus Turkki sää huhtikuu keskiarvoihin ja tietolähteisiin netissä.

Weather MSN sääportaali

Weather MSN sääportaali tarjoaa säätiedot ja sääennusteet useimmille Turkin isoimmista kaupungeista ja suosituimmista lomakylistä.

Sen palveluihin kuuluvat näiden kohteiden osalta myös historialliset keskiarvolämpötilat kullekin kuukaudelle, ja saat näkyviin jopa kunkin kuukauden jokaisen päivän historialliset keskimaksimi, ja -minimi lämpötilat, sekä historialliset sademäärät kullekin periodille.

Esimerkiksi Istanbulin keskimääräiset säätiedot huhtikuulle ovat tarjolla osoitteessa:

weather.msn.com/daily_averages.aspx?wealocations=wc:TUXX0014&q=%C4%B0stanbul%2c+TUR+forecast:averagesd&weai=4

, jossa voit nähdä kunkin huhtikuun yksittäisen päivän historialliset tiedot viemällä kursorin sen päivän graafin kohdalle.

Suomalaisittain mielenkiintoista palvelussa on myös se, että palvelun tuottaa yhteistyössä Microsoft yhtiön kanssa suomalainen FORECA (www.foreca.com).

Turkin valtion meteorologinen palvelu
www.dmi.gov.tr/en-US/forecast-cities.aspx

Turkin valtion meteorologinen palvelu tarjoaa osana julkista palveluaan säätietoja netissä, joihin kuuluvat historialliset keskiarvolämpötilat eri kaupungeille ja lomakylille Turkissa.

Huhtikuu (April) tiedot esimerkiksi Alanyan lomakylälle löytyvät sivulta:

www.dmi.gov.tr/en-US/forecast-cities.aspx?m=ALANYA

, jossa rullaamalla sivua alas näkyy että kohteen huhtikuun (April) keskiarvo maksimilämpötila on ollut 30.2 °C, minimi 4.0 °C, ja keskiarvo 16.8 °C.


Samalla tavalla tiedot löytyvät useimmille suomalaisten kannalta tärkeimmille lomakohteille palvelusta.