Uusi-Seelanti hotelli

Jos olet varaamassa hotellia Uudesta-Seelannista, on olemassa muutama vinkki, joiden avulla löydät sekä paremman valikoiman hotelleja, että halvemmalla hinnalla.

Paikallinen no.1 hotellivaraus nettisaitti on nimeltään Wotif.com, ja sen hinnat ja valikoima hotelleja on melkeinpä poikkeuksetta parempi kuin esim. Hotels.comin tai Expedia.comin.

Lisäksi jos tiedossasi on mitkä kaupungit tai kaupungin alueella tulet olemaan lomallasi, Uuden Seelannin erikoisuuksiin kuuluu se, että lähes kaikissa pikkuisenkin suuremmissa kaupungeissa on virallinen turistipalvelutoimisto, nimeltään i-Site, joka auttaa turisteja löytämään paikallisia palveluja, mukaanlukien hotelleja, nähtävyyksiä, jne.

i-Site toimistoilla on usein oma nettisivustonsa, joka toimii hyvänä kohdemateriaalina kohdekaupungistasi.

Kun saavut kaupunkiisi, kannattaa pistäytyä i-Site toimistolla joka tapauksessa, sillä heillä saattaa olla esitteitä nähtävyyksistä joista ei löydy netistä juurikaan tietoa, sekä varsinkin palvelufirmoista, jotka voivat auttaa sinua nauttimaan paremmin lomastasi.

Jos olet tulossa ns. rinkkamatkalle Uuteen Seelantiin, huomaat nopeasti miten suosittu kohde Uusi Seelanti on sellaiselle turismille.

Ja mikä parasta, saat useimmissa kohteissa jotka tarjoavat rinkkamatkalaisille esim majoitusta, alennusta esittämällä joko kv.opiskelijakortin tai vastaavan.

Kun varaat hotellia, on hyvä muistaa että halvalta vaikuttavaan perushintaan ei monesti kuulu esim. laajakaista internet.

Jos hotellissasi on laajakaista palvelu, näiden hinnat ovat suomalaisesta näkökulmasta erittäin kalliita per 24 tuntia, ja käyttöön liittyy monesti vielä datan siirtomäärän rajoituksia.

Soitto puhelimella hotellista Suomeen on erittäin kallista, ja kannattaa heti loman alussa ostaa puhelinkortti joita myydään lähes joka kojussa ja kaupassa.


Puhelinkorttienkin minuuttihinnoissa on kymmenien prosenttien eroja, joten sinun kannattaa vertailla esitteiden hintoja ennen kuin ostat puhelinkortin.