Venäläinen ravintola Helsinki

Venäläinen ravintola Helsinki vaihtoehtoja ovat mm. Ravintola Kasakka, Ravintola Samovar, ja Ravintola Saslik.

Ravintola Bellevue
Rahapajankatu 3
00160 Helsinki
restaurantbellevue.com

Bellevue, joka on toiminut Helsingissä vuodesta 1917, ja siten vanhin kaupungin venäläisistä ravintoloista, tarjoaa perinteisen venäläisen keittiöperinteen mukaan laaditun ruokalistan.

Ravintola Kasakka
Meritullinkatu 13
00170 Helsinki
www.kasakka.fi

Kasakka on ollut osa Helsingin ravintola elämää yli 40 vuoden ajan, ja tarjoaa perinteisen venäläisen keittiön a la carte ruokalistan Helsingin kruunuhaassa.

Ravintola tarjoaa myös valikoiman venäläisiä oluita ja noin 15 erilaista venäläistä vodkaa, sekä mm. Georgialaisia viinejä.

Venäläinen Ravintola Mesta
Postikuja 2
Sanomatalo, 2 krs.
www.ravintolamesta.fi

Ravintola Mesta, joka toimii aivan Helsingin keskustassa Sanomatalon toisessa kerroksessa, tarjoaa ruokalistan joka on laadittu modernin venäläisen keittiön periaatteiden mukaisesti.

Ravintola Samovar
Sofiankatu 3-5
00170 Helsinki
www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/samovar.html

Ravintola Samovar, jonka sijainti on aivan Helsingin Tuomiokirkon vieressä, tarjoaa perinteiset venäläisen keittiön herkut, mukaanlukien venäläiset kalaruoat ja keitot.

Ravintola Saslik
Neitsytpolku 12
00140 Helsinki
www.asrestaurants.com/FI/ravintolat/c5-a0a-c5-a1lik.html

Saslik tarjoaa perinteiset venäläiset ruoat, mukaanlukien klassikot kuten mm. Borsts-keiton, blinit, zakuskan, suolakurkut hunajan ja smetanan kera, Juliennen, pelmenit, kaviaarit, Kievin kanan ja Romanovin mansikat, sekä ravintolamiljöön, joka vaalii tsaarinajan romanttista tunnelmaa.

Ravintola Troikka
Caloniuksenkatu 3
00100 Helsinki
www.troikka.fi


Troikka sijaitsee Helsingin Töölön kaupunginosassa, ja tarjoaa perinteisen venäläisen keittiökoulun mukaan laaditun Á la Carte ruokalistan.