Vuokra-asunnot Joensuu

Vuokra-asunnot Joensuu kohteita on tarjolla yksityisten vuokranantajien lisäksi myös Joensuun Kodit Oy:ltä, joka on kaupungin omistama vuokran-antaja.

Joensuun Kodit
c/o Avara Itä-Suomi
Kauppakatu 17 B
80100 Joensuu
www.joensuunkodit.fi

Joensuun kaupungin omistama Joensuun Kodit omistaa, hallitsee ja rakennuttaa sekä vuokrataloja että vuokra-asuntoja.

Yhtiön tehtävänä on toteuttaa kaupungin kehittämisstrategian mukaista asuntojen tuotannon ja tarjonnan linjausta, varsinkin suhteessa kohtuuhintaisiin, laadultaan hyvätasoisiin ja asiakkaiden elämäntilanteeseen soveltuviin vuokra-asuntoihin.

Joensuun kodilta on kaikkiaan tarjolla noin 140 asuintalokohdetta eri kaupunginosissa, yhteensä noin 4 000 asunnon voimin.

Taloja löytyy myös Kiihtelysvaarassa ja Tuupovaarassa.

Oikotie – Joensuu – Vuokra-Asunnot
www.oikotie.fi

Oikotie on yksi maan suurimmista vuokra-asuntoja välittävistä nettipalveluista, ja tarjoaa myös Joensuun kohteiden tiedot vuokra-asuntojen suhteen.

Voit hakea kohteita kriteereillä huoneluku, vuokra hinta-haarukka (EUR), pinta-ala, maakunta, ja voit myös tarkentaa aluetta jolta haluat asunnon löytää esimerkiksi kaupunginosan, kadun tai postinumeron mukaan.

Oikotie tarjoaa ilmoitusvahdin, joka seuraa puolestasi, koska kohteita tulee Joensuun vuokra-asuntojen suhteen Oikotien palveluun. Ilmoitusvahdissa voit määritellä kohteista itsellesi sopivat haut eri kriteerein, ja vahti seuraa tällaisten kohteiden ilmaantumista puolestasi.

OPKK Asuntovälitys
Joensuun OP-Kiinteistökeskus Oy LKV
Siltakatu 4
80100 Joensuu
www.opkk.fi

OPKK tarjoaa asunnonvälityksen palvelut Joensuun alueella, mukaanlukien vuokra-asuntojen välitykset.

Voit vuokra-asuntojen suhteen valita Asuntotyypistä, huoneiden lukumäärästä, vuokran määrästä, pinta-alasta ja rakennusvuodesta, ominaisuuksista, ja asunnon kunnosta, sekä vapautumistietojen ja talonyhtiön varustelun perusteella.

Huoneistokeskus
Torikatu 23 E
80100 Joensuu
www.huoneistokeskus.fi

Huoneistokeskus tarjoaa osana Joensuun palveluvalikoimaansa asuntojen, kiinteistöjen ja toimitilojen myynnit, sekä ostamiseen ja vuokraamiseen liittyvät palvelut.

Huoneistokeskuksen toimisto löytyy keskeiseltä paikalta kaupunkia, torikadun varrelta kauppakeskus IsonMyyn vierestä.


Voit Joensuun vuokra-asuntojen suhteen hakea asuntoja esimerkiksi huoneistolukumäärän suhteen, vuokramäärän suhteen, tai valita vain vuokra-asunnot, jotka on lisätty valitsemasi periodin, esimerkiksi viimeisimmän vuorokauden aikana.