Wan Chai Computer Centre kauppakeskus Hong Kong

Wan Chai Computer Centre kauppakeskus Hong Kong on yksi suosituimmista kauppakeskuksista tietokonetuotteille kaupungissa, sijaiten osoitteessa 130 Hennessy Road.

Wan Chai Computer Center kauppakeskus tarjoaa kahden kerroksen alueella vieri-vieressä olevia kauppoja jotka myyvät varsinkin tietokoneisiin liittyvää tuotteistoa.

Tarjolla on tuotteita aina kannettavista tietokoneista ja oheislaitteista kaapeleihin, mutta voit tehdä ostoskeskuksessa ostoksia myös muun elektroniikan suhteen, kuten kännyköiden ja digitaalikameroiden.

Wan Chai Computer Centre Hong Kong

KUVA: Näkymä Wan Chai Computer Centre kauppakeskuksen sisäänkäyntiin, joka sijaitsee kätevästi aivan Wan Chai MTR maanalais-aseman vieressä. Kun olet tehnyt ostoksesi tietokonetuotteiden suhteen kauppakeskuksessa, aivan kuvan vasemmalla puolella on yksi kaupungin kiireisimmistä McDonalds ravintoloista, jossa voit nauttia nopean lounaan ja vaikkapa lukea sähköpostit läppärilläsi ilmaisen McDonalds wifi-yhteyden yli.

Computer Centre ostoskeskuksen kaupat ovat pääasiassa riippumattomia suhteessa Hong Kongin kuuluisiin isoihin elektroniikka alan ketjuihin, kuten Fortress (www.fortress.com.hk) ja Broadway (www.broadway.com.hk).

Sen sijaan kauppakeskuksen putiikit ovat pienempiä myymälöitä joiden myyjät ovat usein asiantuntijoita myymänsä tuotteiston suhteen.

Useat kaupat Wanchai Computer Centre kauppakeskuksessa myyvät pitkälti samanlaisia tai samantapaisia tuotteita, jonka takia sinun kannattaakin kiertää paikka muutamaan kertaan läpi ennen lopullisen ostospäätöksen tekoa.

Tällä taktiikalla voit löytää sekä parhaimman valikoiman että vertailla hintoja samojen tuotteiden ja eri kauppojen välillä.


Computer Center keskus on usein erittäin täynnä asiakkaita, samaan tapaan kuin muutkin kaupungin kuuluisista tietokone kauppakeskuksista ovat, etenkin Golden Computer Arcade (Sham Shui Po kaupunginosassa) sekä 298 Computer Shopping Center (Wan Chai:ssa).