Torre Monumental Buenos Aires

Torre monumental Buenos Aires on kaupungin brittiläisten asukkaiden lahjoittama historiallinen kellotorni vuodelta 1916.

Kellotorni, jota kutsuttiin vuoteen 1982 saakka Torre de los Ingleses (englantilaisten torni) nimellä, sijaitsee vastapäätä Retiron rautatieasemaa … Jatka lukemista →

Teatro Colon Buenos Aires

Teatro Colon Buenos Aires on kaupungin pääkonserttitalo, Avenida 9 de Julio paraatikadun varrella, jota pidetään yhtenä maailman viidestä parhaimmasta konserttitilasta.

Nykyinen teatteri, joka valmistui vuonna 1908, korvasi alkuperäisen kaupungin pääoopperan, … Jatka lukemista →

Tango Buenos Aires

Tango Buenos Aires on koettavissa esimerkiksi käymällä argentiinalaisen tangon show-näytöksessä, tango-ravintolassa, ostamalla tango-aiheisia muistoesineitä tai paikallista tango-musiikkia.

Argentiinalainen tango, joka on yksi suosituimmista tango-tanssin muodoista Suomessa, on sosiaalinen tanssi ja … Jatka lukemista →

Starbucks Buenos Aires

Katsaus Starbucks Buenos Aires kahvilaketjun toimipaikkoihin, jotka tarjoavat suomalaisille kahvinystäville keitaita laajassa metropolissa nähtävyyksien kiertämisen varrelle.

Starbucks on maailman suurin kahvilaketju, jolla on toimintaa yli 50:ssä maassa, ja tarjoaa maailman … Jatka lukemista →

Retiro rautatieasema Buenos Aires

Retiro rautatieasema Buenos Aires on kaupungin pääbussiaseman vieressä sijaitseva juna-asema, josta käsin toimivat Mitre, Belgrano, ja San Martin lähilinjat, sekä vuoroja eri puolille maata.

Rautatieasemana toimii ranskalaiseen arkkitehtuurityyliin valmistunut, brittiläisten … Jatka lukemista →

Plaza San Martin Buenos Aires

Plaza San Martin Buenos Aires on puisto aivan kaupungin keskustassa, Retiron kaupunginosassa, sisältäen muun muassa muistomerkit kenraali José de San Martínille sekä Falklandin sodassa kaatuneille.

Ennen nykyiseksi puistoksi muuttamistaan Plaza … Jatka lukemista →

Piramide de Mayo Buenos Aires

Piramide de Mayo Buenos Aires on kaupungin vanhin kansallinen monumentti, joka on rakennettu Argentiinan vuoden 1810 toukokuun vallankumouksen muistoksi.

Muistomerkki, joka sijaitsee osana idyllistä Plaza de Mayo aukiota, valmistui vallankumouksen … Jatka lukemista →

Giuseppe Garibaldi monumentti Buenos Aires

Giuseppe Garibaldi monumentti Buenos Aires on kenraalina ja poliitikkona kahdella mantereella kunnostautuneelle Giuseppe Garibaldille pystytetty muistomerkki keskellä Plaza Italia aukiota.

Monumentti oli lahjoitus kaupungin italialaisperäisiltä asukkailta, ja sen valmisti italialainen … Jatka lukemista →